Har du brug for en fotograf, video eller visuel rådgivning?

Har du brug for en fotograf, video eller visuel rådgivning?

Portrætfotografering ” naturligt lys”

Sommer er et godt tidspunkt at tage portrætter med naturlig baggrund på. Så er der masser af lys og blå himmel-i hvert fald en del af dagene. Portrætter på en hvid baggrund med studier kan gøres i løbet af året. Det er lige meget, hvilken slags vejr eller lys det er udenfor.

Men hvis man vil have by eller natur som baggrund, er det rart, at det er lyst, både i baggrunden og billedet tages. Selvom jeg bruger atelierblitser, er det godt spillet i det naturlige lys, der kommer udefra og ind i. Det er en blanding, jeg holder meget af. Det giver billederne en meget lys, dejlig og moderne følelse.

Portrætfotografering " naturligt lys”

Herunder nogle af de byer i Østjylland vi har jobbet i:

Billeder fra hele Østjylland

Jeg har været i Østjylland og taget portrætter af de ansatte i organisationen af danske kunstnere. De gik efter enkle portrætter i sort og hvid med grå baggrund. – Meget nyttigt.

Billeder fra hele Østjylland

Tips til at se godt ud på portrætter

Tips til at se godt ud på portrætter det er ikke så let at stå der foran kameraet og måske en fotograf du ikke kender – og samtidig ville se ud som dit bedste. Her kommer nogle tips til at hjælpe dig lidt på vejen.

kameraet ikke er farligt

Husk, at kameraet ikke er farligt. Det er der virkelig ikke – Og husk også, at fotografen og de har det samme mål, nemlig at nå frem til det bedst mulige resultat.
Hele seancen er heller ikke så farlig! Der er en lidt underlig situation at stå der, måske foran en papirbakgrunn med et kamera og nogle lys.

kameraet ikke er farligt

Herunder nogle af de byer i Østjylland vi har fotograferet i:

Men det er ikke som i gamle dage, hvor man skulle spare på film. Hvis du får et par billeder med et glimt eller en posering, der ikke fungerer optimalt, er det lige meget. Vi har” film ” nok. Stå godt. Uanset om det føles underligt, mærkeligt eller ubehageligt, vil resultatet også være sådan.

Tøj har meget at sige til sætningen – nedenfor er to portrætter taget samme dag med samme belysning-se, hvor meget skjorterne har at sige til kontrasten og hele billedet. Med sort skjorte foran denne lyse baggrund, står emnet meget mere frem.

One thought on “Har du brug for en fotograf, video eller visuel rådgivning?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.