PhotoScape X

Male med LYS – Fotograf i Sønderjylland

At fotografere betyder”at tegne med lys”. Når man “maler med lys”, gør man det med en lommelygte! Når et billede tages på den sædvanlige måde, belyses/eksponeres hele billedet samtidig. Når man maler med lys, belyser man emnets forskellige dele på Skift over en lang periode. Det giver en stor og spændende frihed til at kunne ændre lyset i denne sag!

Hvis du vil have et andet, kreativt og unikt billede

Hvis du vil have et andet, kreativt og unikt billede, så lad mig “male dig med lys”. Det er en spændende teknik, hvor resultatet på det enkelte billede er vanskeligt at forudse. Netop dette giver mulighed for, at det unikke billede kan opstå. Og med målbevidst arbejde på erfaring, vil det før eller siden opstå. Kreative processer tager lidt tid, men resultatet får en malerisk / kunstnerisk berøring, der passer perfekt til fek ‘ s portræt, skuespil og gravide billede!

Nogle af de byer i Sydjylland vi fotograferer i:

Hvis du vil have et andet, kreativt og unikt billede

naturen, arkitekturen, objekter/produkter i Sydjylland

I princippet kan teknikken anvendes på alle former for motiver, ikke kun på mennesker. Det er på mange måder lettere med de” døde ” emner, når de hviler – især hvis du vil have skarpe billeder. Så naturen, arkitekturen, objekter/produkter kan gladeligt males med lys. Det er naturligvis lidt upraktisk, hvis emnet er meget stort. Så skal du male derefter længe og / eller bruge en stærk lygte!

Nogle af de byer i Sydjylland vi fotograferer i:

Så uanset om du er en privat kunde, der vil have et nyt portræt, eller en erhvervsklient, der vil have et særligt produkt, så kan “male med lys” være en god mulighed!

OPSKRIFTSMALING MED LYS:
En pilsner….
1 pc ‘ er mørkt rum
1 PC-kamera, der kan sættes på manuel eksponering
1 PCs tripod for at holde kameraet i ro
1 PCs-model, som også bør forblive i hvile
1 pc ‘ er lille lommelygte med batteri

Så sæt kamera på M / pære, og feks blender 16 og Iso 200
Hav en god baggrundsmusik og erfaring.
Mal med lys i ca. 1 minut, indtil billedet er færdigt!
Hokuspokus og billedet serveres!

Det er både enkelt og vanskeligt at male med lys

Det er både enkelt og vanskeligt at male med lys – let at gøre det, men ikke helt så enkelt at ramme med det samme. Selvom man kan sige det ligeud for at skabe “kunst ved et uheld” er det også her, at “Øvelse gør mester”! Og jo mere viden og bevidsthed du har om lys, jo bedre ramme dig! Det er stadig kun for at forsøge at fejle, og erfaringen vokser gradvist! Hvis du vil have fart i denne proces, kan deltagelse i mit Værkstedslys bidrage til det.

One thought on “Male med LYS – Fotograf i Sønderjylland”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.